Retreat Spanien

Självutvecklingskurs & retreat
27/4-3/5 i Sitges, Spanien

Inställt tillsvidare

 


På Självutvecklingskursen får du:

 • Se över det liv du har levt, vilka lärdomar du har fått med dig och nycklar till vad du önskar och behöver för att må bra.
 • Se över din relation till dig själv, din inre dialog och relationerna i ditt liv – utveckla och gör dina relationer mer kärleksfulla.
 • Arbeta med förlåtelse och försoning med dig själv, dina nära och ditt liv – för att få ro i själ och hjärta.
 • Medial vägledning och inre vägledning – för att få kontakt med din sanna natur och det liv som är ämnat för dig.
 • Självstärkande övningar både gällande självkänsla och självförtroende – se dina styrkor och goda egenskaper.
 • Visualiseringsövning som hjälper dig att se större än dina egna föreställningar om dig själv.
 • Healing för att lösgöra blockeringar och frigöra din potential.
 • Tid att göra yoga, meditera och promenera varje dag.
 • Tydliga mål kring dig själv och ditt liv samt handlingsplan som får dig att göra verklighet av dina visioner.
 • Individuell coaching och vägledning i grupp.
 • Mycket frisk luft, sol, värme och ljus.


Under kursen kan du även boka in tid för medial vägledning och healing.


Vi börjar dagen med morgonyoga på takterrassen med utsikt över Medelhavet. Yogan är en kombination av kundaliniyoga och yinyoga. Du behöver inte vara atletisk för att utöva yogan. Vi anpassar den efter dina förutsättningar. Yogan mjukar upp och stärker kroppen. Du kommer i kontakt med ditt inre och låter ditt sinne vila. Meditationen hjälper dig att höra din inre röst och neutralisera ditt sinne. Några yogasessioner har vi vid havet. Vi gör då gående meditation i tystnad ner till stranden.


Efter yogan äter vi frukost på terrassen. Sen sätter vi igång med våra övningar i personlig utveckling. Vi ger er uppgifter, övningar samt vägleder och coachar. Första dagarna arbetar vi med det förflutna – livslinjen, relationer, lärdomar och förståelse. Vi arbetar sen med förlåtelse- och försoningsprocesser av det som varit och är. Du får se över relationen till dig själv, din inre dialog och göra den mer kärleksfull. Du får se över dina relationer till närstående – för att på så vis se hur du kan göra dina relationer mer kärleksfulla. Efter det går vi över i det du önskar framöver. Hur du vill må, vara, känna och leva. Vi gör visualiseringsövningar, mediterar och du får vägledning. Du får göra en visionboard och handlingsplan. Vi ger er en helande reiki upplevelse för att frigöra eventuella blockeringar. Avslutningsvis får du hjälp att lyfta fram dina styrkor, gåvor, förmågor och egenskaper som kan göra dina drömmar verkliga.


De flesta övningar görs i grupp. Det är max 10 deltagare. I grupprocessen lär du dig mycket om dig själv och om andra. Du lär dig mycket genom att få ta del av och dela erfarenheter och upplevelser. Gruppgemenskapen är tillåtande, kärleksfull och respektfull. Samtliga deltagare har tystnadsplikt kring vad andra delar.


Under dagarna kommer du även att ha tid för dig själv för att göra vissa uppgifter. Du kan då sitta i en solstol på terrassen eller vid poolen. Du ska ju få njuta också under tiden. I kursen ingår även självreflektion genom skrivande. På så vis lär du känna dig själv på ett djupare plan. På eftermiddagar och kvällar är det möjligt att ligga vid poolen, gå ner till stranden eller stan.


Kursledare Helena Omfors & Stina Dahlander

Helena Omfors är den som grundat Lightworker Academy och utvecklat denna självutvecklingskurs. Hon har en fil.kand i psykologi, är professionell certifierad coach, Karuna®Reiki Master, yogalärare och författare. Under 2008-2019 har hon drivit kursgården Bönnarpsgård. Där har hon utbildat i Reiki, Chakraresan®, Coaching, yoga och medialitet samt tagit emot klienter för coaching, andlig vägledning, massage och healing.


Helena är en sann inspiratör, entreprenör och erfaren utbildare. Hon leder sina deltagare genom tuffa processer med trygghet, kärlek och empati.


Sen 2005 har hon gått sin andliga väg och arbetat dagligen med sin egen personliga och andliga utveckling. Helena är klarsynt, ärlig och har fått många människor att hitta sin sanna natur och sin rätta väg i livet.


”Jag ser det som viktigast att vara sann mot sig själv och att leva från själ och hjärta – att leva i kärlek till sig själv, andra och till livet. För att göra det ser jag det som att vi behöver frigöra gamla präglingar, föreställningar och mönster. Mitt Dharma är att hjälpa människor att hitta sin väg här i livet – den väg där vi kan vara oss själva till 100% och känna att vi kommer mest till vår rätt.”

Stina Dahlander är grundare till Stinas Harmoni och är yogaledare i Chakraresan®, Life coach holistic, Karuna® Reiki Master enligt Holy Fire® III och utbildad på Lightworker Academy. Hon har även gått HumaNovas 1-åriga grundutbildning i terapiformen psykosyntes. Stina har själv medverkat på självutvecklingskursen i Sitges vid två tillfällen under 2017 och varit med som assistent en gång 2019. I sin lokal i Höllviken tar hon emot klienter för enskilda sessioner samt i Vellinge för kurser.


Som person är Stina varm, lugn och trygg och du kommer att känna dig väl omhändertagen. Hon delar också gärna med sig av sin kunskap och erfarenhet.


”När jag mötte yogan för sju år sedan förändrades mitt liv. Med yogan kom också ett andligt och holistiskt tankesätt in i mitt liv. Jag omprioriterade livet och andra saker än tidigare blev viktiga för mig. Det ledde till stora förändringar i mitt liv men längtan och önskan att leva i min egen sanning och att våga släppa ut hela mig i min fulla potential övervägde och har sedan dess varit min kompass. Idag brinner jag för att vara ett stöd och inspiration för andra modiga kvinnor som också vill leva i sin sanning.”


Frågor och anmälan

För frågor och anmälan maila helena@lightworkeracademy.org eller ring 0733 97 89 33. Du kan också kontakta oss via kontaktformuläret här.


Pris: 5900 kr för 7 dagars kurs. Kostnad för boende, mat och resa tillkommer.

Vi samlas 27/4 kl.16 för att börja kursen. Vi slutar den 3/5 med avslutningsmiddag kl.20. Hemresa sker sen den 4/5.


Boende på Villa Sunlight 27 april till 4 maj

Dubbelrum 489 euro/person

Enkelrum 550 euro

I priset ingår frukost den 28/4 – 4/5. Den 27/4 ingår middag liksom den 3/5. Den 28/4 – 2/5 ingår lunch. Övriga måltider kan ätas ute eller tillagas i det gemensamma köket/terrassen.


Det går att boka transfer till och från Barcelona El Prat flygplats för 90 euro t/r. Priset delas på antalet passagerare. Det går även att ta flygbuss till Sitges.


Är du redo för en riktig kick-off med dig själv och ditt eget liv?

Varmt välkommen!