Coaching

 

COACHING

 När du behöver någon att prata med. Någon som ser saker från ett annat perspektiv och som lyssnar.  Ibland behöver du kanske någon som utmanar dig, stöttar dig och får dig att se lösningar som du inte visste fanns eller vägar som du inte funderat på att ta.

 

 

Det är vad jag kan hjälpa dig med i min coaching. När jag coachar utgår jag alltid från dig och var du befinner dig i livet just nu. Som Life Coach Holistic ser jag till hela dig och inte enbart till det tänkta målet du vill nå. Det viktiga är att du mår bra på vägen och känner dig nöjd med ditt resultat.

 

Coaching kan ge dig styrka och övertygelse att välja det du verkligen vill göra eller den du verkligen vill vara och det du innerst inne längtar efter.

Vem vill du vara och vilket liv vill du leva?

Komboerbjudande

Boka 3 behandlingar - inom Reiki och samtal - så får du 10 % rabatt. Blanda fritt!

Du får 3 st 60 minuters behandlingar för 2025 kr (ord pris 2250 kr).

Coaching hos migCoachingsamtal 
60 min 750 kr

Telefoncoaching
60 min 750 kr


Gratis inledande samtal 20 min

I detta gratis samtal (20 min) får du veta lite mer om mig, om coaching och hur en session kan gå till. Du får också veta hur jag jobbar och vilka arbetssätt och verktyg jag kan integrera i samtalet. Vi tittar tillsammans på vad du vill ha hjälp med och ett tänkbart upplägg för dig. Detta samtal innebär inga krav på dig att gå vidare.


Samtal med mig

I mina samtal finns jag här för dig när du behöver se klarare i förändringar, vägval eller bara behöver någon att prata med. 


Jag utmanar dig, stöttar dig och får dig att se lösningar som du inte visste fanns eller vägar som du inte funderat på att ta. Samtalen kan ge dig styrka och övertygelse att välja det du verkligen vill göra och innerst inne längtar efter.

 

Då vi människor får hjälp att hitta våra egna lösningar växer vi inifrån och ut. Vi blir också mer benägna att ta ansvar för våra handlingar om dessa kommer som ett resultat av våra egna insikter och önskningar om hur vi vill göra. Det är därför coaching är så fantastiskt och framgångsrikt. Det är inte jag som coach som sitter inne med svaren utan det gör du. Jag hjälper dig bara att se dem från en annan vinkel, med andra ögon, så att du själv kan se klart vad det är du behöver och vilken väg du ska gå.


Att bli coachad

I våra samtal utgår jag alltid från dig och var du befinner dig i livet just nu. Du har kanske ditt mål klart för dig men tvekar om du vågar. Eller du har flera olika vägar att välja på men kan inte bestämma dig. Din självkänsla är kanske inte på topp och du mår egentligen inte så bra innerst inne. Eller du söker en förändring i ditt liv men vet inte vad. Din arbetssituation behöver förändras men du vet inte hur. Coaching kan beröra flera olika områden och situationer. Några ämnen och situationer ser du exempel på här på sidan.


Min bakgrund

Jag är utbildad Life Coach Holistic, på Lightworkers Academy, som är en coachingform som utgår från ICF:s riktlinjer men har utökats för att få en mer holistisk syn på dig och din livssituation. Jag är också utbildad i personlig utveckling i terapiformen psykosyntes på HumaNova. Förutom det har jag deltagit i flera kurser i personlig utveckling, såväl som deltagare och assistent. Jag använder hela min palett av kunskap för att hjälpa dig på din väg i ditt liv. Jag har fullständig tystnadsplikt


NÅGRA ÄMNEN OCH SITUATIONER

SOM KAN PASSA FÖR COACHING


 • Relationen till dig själv och andra.
 • Självkänsla, självförtroende och självkännedom.
 • Hitta och nå dina drömmar om hur du vill leva och vara.
 • Negativa tankar.
 • Stress och utmattningsproblematik.
 • Arbetslivet.
 • Kunna planera ditt liv så att du får mera tid för det du vill.
 • Hitta struktur och prioritering.
 • Prestationsångest.
 • Oro och osäkerhet.
 • och mycket mycket mer.VAD NÅGRA AV MINA KUNDER HAR SAGT OM MIN COACHING


Se lite längre ner här på sidan vad några av mina kunder sagt om min coaching.


VAD MINA KUNDER SÄGER


Genom coachningen fick jag ett nytt perspektiv på min situation och det medförde att det blev tydligare vad jag behövde göra. Jag insåg också vilka faktorer som låg bakom vissa svårigheter eller problem. Ibland kunde det bli känslosamt men samtidigt helande och frigörande. Det kändes bra att stanna upp för en stund och samla sig själv och sina tankar med Stinas hjälp. Coachningen gav mig nya insikter, tankar och idéer. Det var som att få en energiboost! I dessa tider av stress och press är coachning väl investerade pengar för sig själv och sin hälsa. Jag kan varmt rekommendera coachning av Stina!


Susanna Camré

Efter att länge gått och funderat och varit missnöjd med min arbetssituation träffade jag Stina vid två tillfällen. Hon ställde raka, enkla frågor som påverkade mig mycket och fick mig att tänka klarare och på så sätt leda mig fram till den väg som jag nu ska ge mig in på. Jag kan varmt rekommendera en pratstund med Stina! TACK!


Annika Påhlsson


Stina är en lugn och lyhörd coach som fått mig att öppna upp för eftertanke och självinsikt. Våra möten har fått mig att reflektera över vilka delar i mitt liv som jag vill och behöver lägga fokus på att förändra och förbättra för att nå den vardagsbalans jag leva i. Jag har fått med mig flera verktyg och avslappnade övningar som jag använder mig av i vardagen. Stinas coaching är något som jag gärna kommer tillbaka till och som jag varmt vill rekommendera till andra.


Sara Vlek Tonnvik

Jag kan varmt rekommendera Stina, med sin klockrena frågeställning och coachning kom jag till insikt. Allt blev så självklart! Tack Stina.


Catarina Nordberg

Jag tyckte att coachingen var en ögonöppnare, vilket både var jobbigt, men också intressant. Jag gillade din behagliga framtoning även om du ställde krävande frågor där man fick leta djup inom sig för att hitta svaren. Jag tycker att de två mötena vi hade gav mig mycket mer än vad jag trodde att det skulle göra och jag är tacksam att jag fick möjlighet att sitta ner ihop med dig. Lycka till i framtiden!


Camilla Levenstad