Om mig

OM MIG

 

 

Jag heter Stina Dahlander och är bosatt strax utanför Malmö. Jag är en lugn och jordnära person med stor livserfarenhet och nyfikenhet och en hel del klokskap. När jag mötte yogan för över 10 år sedan förändrades mitt liv.

 

Med yogan kom också ett andligt och holistiskt tankesätt in i mitt liv. Jag omprioriterade livet och andra saker än tidigare blev viktiga för mig. Min nyfikenhet var stor och jag började utbilda mig och har sedan dess gått flera kurser i personlig och andlig utveckling och olika terapier.

 

Jag är utbildad dipl samtalsterapeut (Expressa) och Life Coach Holistic samt Karuna® Reiki Master enligt Usui Holy Fire® III och yogaledare i Chakraresan® (Lightworker Academy). Jag har också gått en 1-årig utbildning i personlig utveckling enligt terapiformen psykosyntes (Humanova) samt är diplomerad massör (Bergqvist Massage & Friskvård).


Jag har deltagit på flera resor i personlig utveckling både som deltagare och som ledarassistent. Förutom det har jag genom årens lopp gått ett flertal kortare kurser för att utveckla mig själv vidare och våga leva i min sanning.

 

Jag har en bakgrund inom kommunikation och marknadsföring sedan många år och har en bred erfarenhet av möten och kommunikation människor emellan.

 

VAD MINA KUNDER SÄGER


Genom coachningen fick jag ett nytt perspektiv på min situation och det medförde att det blev tydligare vad jag behövde göra. Jag insåg också vilka faktorer som låg bakom vissa svårigheter eller problem. Ibland kunde det bli känslosamt men samtidigt helande och frigörande. Det kändes bra att stanna upp för en stund och samla sig själv och sina tankar med Stinas hjälp. Coachningen gav mig nya insikter, tankar och idéer. Det var som att få en energiboost! I dessa tider av stress och press är coachning väl investerade pengar för sig själv och sin hälsa. Jag kan varmt rekommendera coachning av Stina!


Susanna Camré

Efter att länge gått och funderat och varit missnöjd med min arbetssituation träffade jag Stina vid två tillfällen. Hon ställde raka, enkla frågor som påverkade mig mycket och fick mig att tänka klarare och på så sätt leda mig fram till den väg som jag nu ska ge mig in på. Jag kan varmt rekommendera en pratstund med Stina! TACK!


Annika Påhlsson


Stina är en lugn och lyhörd coach som fått mig att öppna upp för eftertanke och självinsikt. Våra möten har fått mig att reflektera över vilka delar i mitt liv som jag vill och behöver lägga fokus på att förändra och förbättra för att nå den vardagsbalans jag leva i. Jag har fått med mig flera verktyg och avslappnade övningar som jag använder mig av i vardagen. Stinas coaching är något som jag gärna kommer tillbaka till och som jag varmt vill rekommendera till andra.


Sara Vlek Tonnvik

Jag kan varmt rekommendera Stina, med sin klockrena frågeställning och coachning kom jag till insikt. Allt blev så självklart! Tack Stina.


Catarina Nordberg

Jag tyckte att coachingen var en ögonöppnare, vilket både var jobbigt, men också intressant. Jag gillade din behagliga framtoning även om du ställde krävande frågor där man fick leta djup inom sig för att hitta svaren. Jag tycker att de två mötena vi hade gav mig mycket mer än vad jag trodde att det skulle göra och jag är tacksam att jag fick möjlighet att sitta ner ihop med dig. Lycka till i framtiden!


Camilla Levenstad