Massage


Bara få vara

En skön stund där du får vara i centrum och lämnar stress och krav vid dörren. Du får avslappnande massage med varm och lugnande lavendelolja, mjuk ansiktsmassage och en stunds Reikibehandling för ditt allra bästa. Du landar sedan i fåtöljen med en varm kopp te speciellt vald för dig och tillfället.

Komboerbjudande

Boka 3 behandlingar - inom Reiki och samtal - så får du 10 % rabatt. Blanda fritt!

Du får 3 st 60 minuters behandlingar för 2025 kr (ord pris 2250 kr).

Mina massagebehandlingar

 

 

Healingmassage

60 min 750 kr
90 min inkl samtal 1100 kr

Få det bästa av två världar! Du får en kombinerad behandling med massage för utrensning och avspänning samt Reikihealing som fyller på med ny och helande energi för din självläkning. Du får en skön massage för rygg, nacke och ansikte alterntivt så väljer du själv var du vill få massage. Efter massagen får du ligga under en filt och slappna av och ta emot helande Reiki. Läs mer om Reikihealing här. Väljer du en behandling med efterföljande samtal pratar vi vidare om hur du har det idag och hur du önskar gå vidare.

 

Klassisk massage

60 min 650 kr

Klassisk svensk massage är en djupgående och läkande massage som löser upp stelhet och spänningar i hela kroppen och ger dig en behaglig och skön avslappning. Den har även en renande effekt då kroppen transporterar bort slaggprodukter som inte är bra för dig. Jag masserar där du behöver massage bäst. Många av mina kunder väljer massage av rygg, axlar och nacke. Då ingår även massage av bröstmuskler och överarmar för att frigöra alla spänningar och avslutningsvis en skön ansiktsmassage.

 

Avslappningsmassage

60 min 650 kr

Avslappningsmassage är som en klassisk massage men är en lugnare och mjukare massage som tillsammans med en skön lavendelolja mjukar upp muskulaturen och ökar blodcirkulationen, samt ger en skön och djup avslappning.Välj bland mina upplevelser

75 min 900 kr

En upplevelse är något mer än en enstaka behandling och är mer av en helhetsupplevelse för alla dina sinnen. Se alla upplevelser här.


 

Alla behandlingstider är inklusive tid för eventuell av- och påklädning.