Massage


Bara få vara

En skön stund där du får vara i centrum och lämnar stress och krav vid dörren. Du får avslappnande massage med varm och lugnande lavendelolja, mjuk ansiktsmassage och en stunds Reikibehandling för ditt allra bästa. Du landar sedan i fåtöljen med en varm kopp te speciellt vald för dig och tillfället.


MASSAGEMassage har en fantastisk förmåga att öka ditt välbefinnande och samtidigt göra så mycket gott för din kropp.


Massage påverkar vårt nervsystem vilket i sin tur gör att blodcirkulationen ökar, hormoner som ger lugn och ro frigörs, musklernas spänningsgrad minskar samtidigt som koncentrationsförmågan ökar och immunförsvaret stärks.


Massage påverkar även de inre organen till avslappning och förbättrad funktion och gör så att kroppen transporterar bort slaggprodukter och tar in mer syre. Därför är det bra att dricka mycket vatten både före och efter massagen för att hjälpa kroppen att rensa ut.

Komboerbjudande

Boka 3 behandlingar - inom vilket område du vill - så får du 10 % rabatt. Blanda fritt!

Du får 3 st 60 minuters behandlingar för 1350 kr (ord pris 1500 kr).

Mina massagebehandlingar

 

 

Healingmassage

60 min 500 kr
90 min inkl samtal 750 kr

Få det bästa av två världar! Du får en kombinerad behandling med massage för utrensning och avspänning samt Reikihealing som fyller på med ny och helande energi för din självläkning. Du får en skön massage för rygg, nacke och ansikte alterntivt så väljer du själv var du vill få massage. Efter massagen får du ligga under en filt och slappna av och ta emot helande Reiki. Läs mer om Reikihealing här. Väljer du en behandling med efterföljande samtal pratar vi vidare om hur du har det idag och hur du önskar gå vidare.

 

Klassisk massage

60 min 500 kr

Klassisk svensk massage är en djupgående och läkande massage som löser upp stelhet och spänningar i hela kroppen och ger dig en behaglig och skön avslappning. Den har även en renande effekt då kroppen transporterar bort slaggprodukter som inte är bra för dig. Jag masserar där du behöver massage bäst. Många av mina kunder väljer massage av rygg, axlar och nacke. Då ingår även massage av bröstmuskler och överarmar för att frigöra alla spänningar och avslutningsvis en skön ansiktsmassage.

 

Avslappningsmassage

60 min 500 kr

Avslappningsmassage är som en klassisk massage men är en lugnare och mjukare massage som tillsammans med en skön lavendelolja mjukar upp muskulaturen och ökar blodcirkulationen, samt ger en skön och djup avslappning.Välj bland mina upplevelser

75 min 700 kr

En upplevelse är något mer än en enstaka behandling och är mer av en helhetsupplevelse för alla dina sinnen. Se alla upplevelser här.


 

Alla behandlingstider är inklusive tid för eventuell av- och påklädning.

STINAS HARMONI

Adress: Bankg. 4, Vellinge på Free Spirit Playground

Epost: stina@stinasharmoni.se
Mobil: 0702-81 05 41

Hemsida: www.stinasharmoni.se

 

F-skattesedel finns. 

JAG ÄR MEDLEM I:

SOCIALA MEDIER

Copyright © All Rights Reserved

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse.

Läs mer
OK