Kontakt

Välkommen att boka din tid här!

 

Jag tar emot vardagar em/kvällar samt helger hos Free Spirit Playground på Bankgatan 4 i Vellinge.

Fyll i dina uppgifter nedan och ange hur jag kan hjäpa dig samt önskemål om dag. 

Jag kommer tillbaka till dig så snart jag kan!

Vardag em/kväll
Lördag
Söndag
Det spelar ingen roll
 
 
 
 
 
 
Genom att använda detta formulär accepterar jag Stinas Harmonis integritetspolicy. Läs mer om den under Kontakt.
 
 

Erbjudanden

Du får ta del av erbjudanden och rabatter och kan enkelt tacka nej om du inte vill ha.


Har du inte fått svar av mig?

Kolla din skräppost. Ibland hamnar mailen där.


Vill du avboka din tid?

Du kan avboka din behandling utan kostnad fram till 24 timmar innan behandlingen påbörjas. För senare avbokning, eller om du uteblir helt utan att ha gjort en avbokning, debiteras fullt pris.


Behöver du få tag på mig?
Maila mig på stina@stinasharmoni.se eller
ring eller smsa 0702-81 05 41.

VAD MINA KUNDER SÄGER


Genom coachningen fick jag ett nytt perspektiv på min situation och det medförde att det blev tydligare vad jag behövde göra. Jag insåg också vilka faktorer som låg bakom vissa svårigheter eller problem. Ibland kunde det bli känslosamt men samtidigt helande och frigörande. Det kändes bra att stanna upp för en stund och samla sig själv och sina tankar med Stinas hjälp. Coachningen gav mig nya insikter, tankar och idéer. Det var som att få en energiboost! I dessa tider av stress och press är coachning väl investerade pengar för sig själv och sin hälsa. Jag kan varmt rekommendera coachning av Stina!


Susanna Camré

Efter att länge gått och funderat och varit missnöjd med min arbetssituation träffade jag Stina vid två tillfällen. Hon ställde raka, enkla frågor som påverkade mig mycket och fick mig att tänka klarare och på så sätt leda mig fram till den väg som jag nu ska ge mig in på. Jag kan varmt rekommendera en pratstund med Stina! TACK!


Annika Påhlsson


Stina är en lugn och lyhörd coach som fått mig att öppna upp för eftertanke och självinsikt. Våra möten har fått mig att reflektera över vilka delar i mitt liv som jag vill och behöver lägga fokus på att förändra och förbättra för att nå den vardagsbalans jag leva i. Jag har fått med mig flera verktyg och avslappnade övningar som jag använder mig av i vardagen. Stinas coaching är något som jag gärna kommer tillbaka till och som jag varmt vill rekommendera till andra.


Sara Vlek Tonnvik

Jag kan varmt rekommendera Stina, med sin klockrena frågeställning och coachning kom jag till insikt. Allt blev så självklart! Tack Stina.


Catarina Nordberg

Jag tyckte att coachingen var en ögonöppnare, vilket både var jobbigt, men också intressant. Jag gillade din behagliga framtoning även om du ställde krävande frågor där man fick leta djup inom sig för att hitta svaren. Jag tycker att de två mötena vi hade gav mig mycket mer än vad jag trodde att det skulle göra och jag är tacksam att jag fick möjlighet att sitta ner ihop med dig. Lycka till i framtiden!


Camilla Levenstad