Reiki

Komboerbjudande

Boka 3 behandlingar - inom Reiki och samtal - så får du 10 % rabatt. Blanda fritt!

Du får 3 st 60 minuters behandlingar för 2025 kr (ord pris 2250 kr).

Reikibehandling

 

Jag som behandlar är Karuna® Reiki Master enligt Usui och Holy Fire III®, vilket är den högsta utbildningen inom Usui och Holy Fire III®. Läs mer om de olika stegen i Reiki-utbildningen här.


Reikibehandling

60 min 750 kr
Du får ta emot Reiki-energin med djup avslappning och din kropp blir påfylld med ny helande energi för ditt bästa. Får jag till mig andliga budskap delar jag dem och det kan ge dig vägledning och förståelse för ditt liv idag och där du befinner dig just nu.

Reikibehandling inkl avläsning och samtal

90 min 1100 kr

Du får först en välgörande Reikibehandling under ca 60 minuter. Första gången du kommer kan du före din session skicka ett foto till mig innan vi ses. Jag gör då en avläsning av dig, dina energier, ditt liv och vem du är via ditt foto (jag spår inte framtid). Du får texten från avläsningen att ta med dig hem. Vi samtalar kring detta när vi sedan ses samt om Reikisessionen och det som ligger dig närmast just nu. Väljer du att komma flera gånger fortsätter vi samtalet eller tar vid där du önskar.

 

Reikibehandling med djup avslappning

60 min 750 kr

Du ligger ner lugnt och avslappnat och bara tar emot den läkande Reiki-energin som ger dig precis det du behöver just nu. Det är en stund i fullständig avslappning för kropp och sinne där du blundar och tar emot helande energi i en lugn och varm miljö.

 

Healingmassage

60 min 750 kr
90 min inkl samtal 1100 kr

Få det bästa av två världar! Du får en kombinerad behandling med massage för utrensning och avspänning samt Reikibehandling som fyller på med ny och helande energi för din självläkning. Väljer du en behandling med efterföljande samtal pratar vi vidare om hur du har det idag och hur du önskar gå vidare. Läs mer om Reiki med samtal här ovan och läs mer om massage här

 

 

Vad är Reiki?

Reiki är en japansk teknik för avslappning, stressreducering och läkning. Det är en mjuk och behaglig behandling och är effektiv vid besvär som t ex smärta, ångest, stress, fysiska och mentala spänningar. Reiki aktiverar och stimulerar kroppens naturliga förmåga att läka och återställa sig, och efter en behandling brukar man känna sig både avslappnad och fylld med energi på samma gång.

 

Reiki i dess nuvarande form kommer från Japan, men har tusenåriga rötter från bland annat Tibet.

 

Hur går en behandling till?

Vi börjar med att samtala och du får berätta vad du behöver hjälp med. Du får sedan lägga dig på en behandlingsbänk med en filt över dig. Du behåller kläderna på. Jag lägger mina händer i olika positioner på din kropp där jag börjar med huvudet och arbetar mig neråt till fötterna. Reiki utförs genom beröring och en varm och lugnande energi flödar från mina händer till dig. Behandlingen ger dig ökad avslappning och kan lösa upp spänningar och lindra smärta. Vi avslutar behandlingen med ett samtal precis som vi började. En behandling tar ca 1 timme.

 

Hur fungerar Reiki?

Reiki arbetar på flera plan samtidigt. Både genom den fysiska beröringen som aktiverar ”må-bra-hormoner” i kroppen som t ex oxytocin och serotonin och genom kroppens subtila energisystem som kan liknas vid exempelvis akupunktur och akupressur. Det är en holistisk behandlingsmetod som arbetar med hela kroppen såväl fysiskt, emotionellt som mentalt. Därför behandlar man oftast hela kroppen och inte enbart delar.

 

Vad betyder Reiki?

Reiki är japanska och består av två ord: rei, som betyder "universell" och ki, som betyder "livsenergi" och motsvaras av kinesiskans chi och prana i Indien.

 

Reiki och sjukvård

I Sverige är Reiki godkänt som friskvård av Skatteverket både som behandling och som utbildning för självhjälp. Det innebär att kostnaden för arbetsgivare är avdragsgill enligt de gängse reglerna, och att det då är en skattefri förmån för arbetstagaren. Den som är sjukskriven har också chans att få ersättning för behandlings- och kurskostnader av Försäkringskassan. I Norge, Frankrike, England och flera andra europeiska länder kan man få Reiki på vanliga sjukhus som komplement till sjukhusvård och i USA erbjuds Reiki på över 800 sjukhus.

Jag är medlem i Förenade Reikiförbundet. Titta gärna på deras hemsida för mer info om Reiki www.reikiforbundet.se


REIKI GER DIG SJÄLVLÄKNING
OCH BALANS


Reiki arbetar på flera plan samtidigt och bidrar till självläkning och balans såväl fysiskt och psykiskt som emotionellt. Efter en behandling kan du känna dig både avslappnad och pigg.REIKI KAN HJÄLPA MOT SMÄRTA,

STRESS OCH ÅNGEST


Ger dig avslappning och hjälper mot stress och spänningar i din kropp. Det är en mjuk och behaglig behandling och är effektiv vid besvär som t ex smärta, ångest, stress, fysiska och mentala spänningar.JAPANSK METOD FÖR LÄKNING

OCH HELANDE


Reiki är en gammal metod och har rötter i flera tusenåriga traditioner och healingtekniker från Tibet. Dagens Reiki har sitt ursprung i Japan och den Reiki jag utövar är enligt Usui och Holy Fire III®.GODKÄNT FÖR BIDRAG AV

DIN ARBETSGIVARE


I Sverige är Reiki godkänt som friskvård av Skatteverket både som behandling och som utbildning för självhjälp. Det innebär att kostnaden för arbetsgivare är avdragsgill enligt de gängse reglerna.