Träff för ditt vackra hjärta

FULLSATT - Träff för ditt vackra hjärta den 23/2

 

 

Nu när vi befinner oss i den mörka årstiden så behöver vi ta hand om oss själva lite extra. Jag vill därför bjuda in din på en träff där du kan ge dig själv några timmars uppmärksamhet och stanna upp och vara en stund med dig själv, hämta kraft och öppna upp för kärlek och läkning.


Jag bjuder in till en träff med mjuk och stärkande yoga för ditt hjärtchakra och vi öppnar upp för ovillkorlig kärlek, läkning och en positiv inställning till livet och världen. I hjärtchakrat bor också din tillit, förlåtelse och medkänsla. 


Du får även ta del av affirmationer, suggestioner och en kärleksfull hjärtmeditation. Efter fika med te, frukt och lite gotter får du en Reikiupplevelse (en djupgående meditation med healing) enligt Holy Fire® III. Under träffen får du också veta lite mer om hjärtchakrat och chakrasystemet.


Låt hjärtat visa vägen

På indiska heter hjärtchakrat Anahata. Hjärtat vill ha och söker ro, balans, frihet och ovillkorlig kärlek. När du älskar och accepterar dig själv som du är, är det också lättare att älska och visa förståelse för andra. Då kan du också ge utan att kräva något tillbaka. Det är genom hjärtat vi lär oss att ge utan krav och att känna medkänsla utan att ge bort oss själva. Med hjärtat kan vi också lyssna in, känna efter vad vi egentligen önskar och längtar efter - både av livet och av de vi möter. Vi kan känna in och lyssna efter var våra gränser går och hur vi vill leva våra liv. Sat Nam

Praktiskt

NÄR: Söndag 23 februari kl 14.00-17.00

VAR: Free Spirit Playground, Bankgatan 4A, Vellinge

HUR: Anmäl dig i formuläret nedan eller sms till 0702-81 05 41. Begränsat antal platser.

Ta gärna med papper och penna.

PRIS: 150 kr


Vem är jag - Stina Dahlander?

Stina är grundare till Stinas Harmoni och yogaledare i Chakraresan®, Life coach holistic, utbildad i terapiformen psykosyntes, Karuna Reikimaster enligt Holy Fire® III och massör. Stina tar emot i sin lokal i Höllviken för enskilda sessioner och på Må bra huset i Arrie för grupper. Mjukt och inkännande vägleder Stina dig genom yoga, meditation och healingupplevelse med Reiki. Stina är varm, lugn och trygg och du kommer att känna dig väl omhändertagen. Hon delar också gärna med sig av sin djupa kunskap och erfarenhet. 

 

JA! Jag vill gärna komma!

 
 
 
 

STINAS HARMONI

Adress: Skolgången 1, Höllviken

Epost: stina@stinasharmoni.se
Mobil: 0702-81 05 41

Hemsida: www.stinasharmoni.se

 

Endast öppet fre-sön efter tidsbokning.

F-skattesedel finns. 

JAG ÄR MEDLEM I:

SOCIALA MEDIER

Copyright © All Rights Reserved

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse.

Läs mer
OK