Upplevelser

Upplevelser hos Stina

 

 

Bara få vara

75 min 700 kr


Ge dig själv en skön stund utan krav och måsten, där du får vara i centrum och bara får vara. Lämna stress och krav vid dörren och stig in för att njuta av en avslappnande massage med varm och lugnande lavendelolja.


I bakgrunden spelas skön musik och ljusen är tända. Massagen rundas av med min populära ansiktsmassage och avslutningsvis får du ta emot en kort Reikibehandling för ditt allra bästa. Du landar sedan i fåtöljen med en varm kopp te speciellt vald för dig och tillfället. Efteråt känner du dig mjuk och avslappnad till både kropp och sinne.


Läs mer om Bara få vara här


 

Landa och lindra

75 min 700 kr 


Landa och lindra är en helande upplevelse för dig som önskar göra just detta. I en varm och kärleksfull miljö får du lugn och lindring så att du sedan bättre kan ta hand om vardagen utanför. Stig in och låt intrycken i rummet få omsluta dig.


Du får landa ordentligt i fåtöljen med några djupa andetag och en kort meditation. Vi sitter sedan kvar och gör mjuka yogarörelser för ökad cirkulation och kärlek till din nacke och axlar. En varm och väldoftande olja väntar sedan på att varsamt masseras in i din rygg. Vi rundar av med en mjuk ansiktsmassage from heaven och du får sedan ta emot den helande Reikienergin. Efteråt känner du dig avslappnad och samtidigt stärkt i kropp och sinne.


Läs mer om Landa och lindra här


 

 

Alla behandlingstider är inklusive tid för eventuell av- och påklädning.


UPPLEVELSERNär du önskar en helhetsupplevelse för alla dina sinnen och inte enbart en enstaka behandling - då ska du välja en upplevelse.


En upplevelse hos mig är så mycket mer och lite extra av allt. Det är helande för såväl din kropp som ditt sinne. Slappna av, njut och koncentrera dig på att göra absolut ingenting. Jag vet, det kan vara svårt ibland, men du kommer inte att ha några problem att bara vara och flyta med.


Jag lotsar dig med varm och kärleksfull hand och ser till att du får precis det som just du behöver just för stunden.

Komboerbjudande

Boka 3 behandlingar - inom vilket område du vill - så får du 10 % rabatt. Blanda fritt!

Du får 3 st 60 minuters behandlingar för 1350 kr (ord pris 1500 kr).

STINAS HARMONI

Adress: Bankg. 4, Vellinge på Free Spirit Playground

Epost: stina@stinasharmoni.se
Mobil: 0702-81 05 41

Hemsida: www.stinasharmoni.se

 

F-skattesedel finns. 

JAG ÄR MEDLEM I:

SOCIALA MEDIER

Copyright © All Rights Reserved

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga användarupplevelse.

Läs mer
OK