Upplevelser

Upplevelser hos Stina

 

 

Bara få vara

75 min 900 kr


Ge dig själv en skön stund utan krav och måsten, där du får vara i centrum och bara får vara. Lämna stress och krav vid dörren och stig in för att njuta av en avslappnande massage med varm och lugnande lavendelolja.


I bakgrunden spelas skön musik och ljusen är tända. Massagen rundas av med min populära ansiktsmassage och avslutningsvis får du ta emot en kort Reikibehandling för ditt allra bästa. Du landar sedan i fåtöljen med en varm kopp te speciellt vald för dig och tillfället. Efteråt känner du dig mjuk och avslappnad till både kropp och sinne.


Läs mer om Bara få vara här


 

Landa och lindra

75 min 900 kr 


Landa och lindra är en helande upplevelse för dig som önskar göra just detta. I en varm och kärleksfull miljö får du lugn och lindring så att du sedan bättre kan ta hand om vardagen utanför. Stig in och låt intrycken i rummet få omsluta dig.


Du får landa ordentligt i fåtöljen med några djupa andetag och en kort meditation. Vi sitter sedan kvar och gör mjuka yogarörelser för ökad cirkulation och kärlek till din nacke och axlar. En varm och väldoftande olja väntar sedan på att varsamt masseras in i din rygg. Vi rundar av med en mjuk ansiktsmassage from heaven och du får sedan ta emot den helande Reikienergin. Efteråt känner du dig avslappnad och samtidigt stärkt i kropp och sinne.


Läs mer om Landa och lindra här


 

 

Alla behandlingstider är inklusive tid för eventuell av- och påklädning.

Komboerbjudande

Boka 3 behandlingar - inom Reiki och samtal - så får du 10 % rabatt. Blanda fritt!

Du får 3 st 60 minuters behandlingar för 2025 kr (ord pris 2250 kr).